Kvalitetni proizvodi od mineralne vune i ekstrudiranog polistirena za toplinsku i zvučnu izolaciju te protupožarnu zaštitu. Njihovom uporabom trajno se smanjuju energetičke potrebe objekta i značajno se poboljšava udobnost boravka.

Proizvodi iz našeg asortimana izolacija od mineralne staklene vune URSA GLASSWOOL predstavljaju optimalno rješenje kojim se postiže ugodna klima za boravak u objektu. Ovi materijali nisu štetni za ljudsko zdravlje. Elastična vlakna staklene vune, prepletena u izolacijski filc ili ploču, osiguravaju Vam optimalnu kombinaciju toplinske i zvučne zaštite. Mineralna staklena vuna URSA GLASSWOOL, po europskoj klasifikaciji, spada u negorive materijale  - razred A. Njezina ugradnja je jednostavna i brza.

Čitaj više

Višenamjenski proizvodi URSA TERRA od mineralne vune u jednom proizvodu udružuju osobine idealne zvučne i toplinske izolacije i protupožarne zaštite. Zbog elastičnosti vlakana mineralna vuna URSA TERRA iznimno dobro se ugrađuje u građevinske elemente, koji su često nepravilnih oblika. Visoka stišljivost proizvoda URSA TERRA znatno smanjuje troškove njihovog transporta i skladištenja. 

URSA TERRA odličan je materijal za zvučnu izolaciju.

Mineralna staklena vuna URSA TERRA je po europskoj klasifikaciji negorljiva - razred A. Ugradnja je jednostavna i brza.

Čitaj više

  • URSA XPS ECO je toplinsko izolacijski materijal sa izvanrednom kombinacijom osobina. Praktički ne upija vodu, a ujedno podnosi visoka tlačna opterećenja. Zatvorena struktura ćelija materijala omogućava visoku toplinsku izolaciju i otpor prema upijanju vode. Proizvodnja je ekološki prihvatljiva. 

    URSA XPS ECO je jednostavan za ugradnju i nezamjenljiv u brojnim aplikacijama.

Čitaj više

Toplinska izolacija od ekstrudiranog polistirena URSA XPS 

URSA XPS je toplinsko izolacijski materijal sa izvanrednom kombinacijom osobina. Praktički ne upija vodu, a ujedno podnosi visoka tlačna opterećenja. Zatvorena struktura ćelija materijala omogućava visoku toplinsku izolaciju i otpor prema upijanju vode. Proizvodnja je ekološki prihvatljiva. URSA XPS je jednostavan za ugradnju i nezamjenljiv u brojnim aplikacijama.

Čitaj više

Zaštitne folije,trake za lijepljenje i ljepilo

Paleta proizvoda URSA SECO PRO specijalno je razvijena za optimizaciju sustava toplinske zaštite u modernim pokrovnim konstrukcijama. U kombinaciji s toplinskom izolacijom URSA GLASSWOOL i URSA XPS nudi rješenja za brojne inačice toplinske zaštite kosih i ravnih krovova.  Sustavi URSA SECO PRO primjenjuju se za toplinsku zaštitu, zaštitu od vlage i omogućavanje zrakotijesnosti prema standarima EnEV i DIN 4108. Isto tako, tijekom cijele godine osiguravaju toplinsku zaštitu i ugodnu klimu.

Čitaj više