Tvrtka “Novoterm BH”, d.o.o. je tvrtka-kćer slovenske tvrtke "URSA Slovenija" d.o.o. koja je u vlasništvu jedne od vodećih europskih kompanija na području izolacija "URSA - Uralita", te predstavlja suvremenu uspješnu tvrtku, koja je poslovno i vlasnički još od 1992. godine integrirana u europsku privredu.

Naša razvojna strategija, kvaliteta naših proizvoda i poštivanje ekoloških standarda te interesa naših kupaca, izgradili su robnoj marki "URSA" ugledan položaj na brojnim europskim tržištima. Kao proizvođač toplinskih i zvučnih izolacija od mineralne - staklene vune i ekstrudiranog polistirena unutar grupe "URSA - Uralita" imamo razvijenu prodajnu i tehničko – servisnu mrežu putem vlastitih tvrtki i predstavništava u cijeloj jugoistočnoj Europi, a naše proizvode prodajemo u 30 država.

Čitaj više

Uporaba izolacijskih materijala URSA jamstvo je da će sve biti kako treba. Naš Odjel za nadzor kvalitete nastoji osigurati sukladnost s najstrožim standardima kvalitete.

Čitaj više

Zgrade su same po sebi najbolja preporuka jer govore o kvaliteti ugrađenih proizvoda. Mineralna staklena vuna „URSA“ i ekstrudirani polistiren (XPS) ugrađeni su u brojne stambene i poslovne zgrade, kako nove tako i obnovljene. Neke od tih zgrada su izvanredni projekti pa kao takvi referentni objekti odražavaju naše mogućnosti s kojima ostvarujemo visoku kvalitetu na području graditeljstva.

Čitaj više